Automatiseer het beladen en ontladen van verspaningsmachines

In een interview met Metaalvak België delen we als specialist onze ervaring in het leveren van verspaningsmachines en de service die we daarbij leveren. In het artikel gaan we dieper in op deze service en hoe we bedrijven helpen een (eerste) stap richting het automatiseren te zetten voor hun productie.

Bij Bendertechniek begrijpen we als geen ander dat een investering op zo kort mogelijke termijn rendabel moet zijn. Met onze jarenlange ervaring in de levering van verspaningsmachines en de nodige accessoires helpen wij om de stap te zetten naar de automatisering van verspaningsmachines. We kunnen hierdoor op basis van uw behoeften voor veel toepassingen een machine op maat aanbieden eventueel voorzien van automatisering. Waar het begon met de levering van machines zien we nu dat klanten steeds meer vragen naar (eenvoudige) automatisering en ontzorgd willen worden. Daarom ontstaat steeds meer vraag naar totaaloplossingen. Vandaar dat wij zijn gekomen met een eigen laagdrempelige oplossing voor de automatisering van het beladen en ontladen van hoofdzakelijk draaibanken, freesmachines en andere gelijkwaardige toepassingen; de Bender BT-TM12.

Bent u ook op zoek naar een oplossing voor de automatisering van uw productielijnen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Terug naar overzicht
Storing melden