Contact afdeling Verkoop Vragen over een nieuwe machine? Neem contact op.

Brother Freesmachines

Body

Sta je naast werkende Brother freesmachines, dan zul je steeds weer verbaasd zijn over de snelheid. Het bewerken van de meest uiteenlopende materialen gebeurt moeiteloos. De extreem snelle gereedschapwissels zorgen voor een korte spaan tot spaantijd. De in Japan gebouwde machines zijn zoveel meer dan een boor- tapcentrum, waar men de machine van kent. Brother levert ook meerassige machines, palletwisselaars en een draaifunctie.

Fabriek Brother

Brother is een grote naam in kleine bewerkingsmachines. Brother Machine Tools is onderdeel van de Brother groep (opgericht in 1934), waar men zich richt op naai- en weefmachines, bewerkingscentra, netwerken, karaoke machines en software. Bij de bewerkingsmachines heeft men een naam van extreme snelheid bij serieproductie. Wanneer er veel gereedschap wisselingen nodig zijn, dan komt een Brother helemaal tot zijn recht. Als men bekend is met Brother freesmachines, dan denkt men over het algemeen aan de boor- tapcentrums. Maar de machines zijn veel geavanceerder dan dat. 

brother freesmachines.png

Brother freesmachines

Brother maakt haar bewerkingscentrums steeds veelzijdiger. De laatste decennia is de focus verschoven van boren en tappen naar volwaardig frezen. Het gevolg is een compacte alleskunner met een grote verspaningsopbrengst. Door steeds verder te ontwikkelen is er ook een multitasking machine geïntroduceerd. Een freesmachine uitgevoerd met een draaifunctionaliteit. Dit alles in een compacte machine. De Brother machines kunnen volgens de onderstaande specificaties worden geleverd:

  • Rotatie tafel constructie;
  • Kruistafel machines;
  • Gereedschap wisseltijden 0,3 sec!;
  • X-as verplaatsing tot 1.000 mm;
  • IJlgang 50 m/min;
  • Frees-draaicentra modellen;
  • Hoofdspiltoerentallen tot 27.000 omw/min;
  • Hoofdspil opname BT30.

Meer informatie over Brother freesmachines vindt u hier

Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op!

Neem contact op