Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

2 nieuwe medewerkers bij Bendertechniek

Afbeelding
Nieuwe medewerkers op de servicedienst
Body

In de afgelopen periode heeft Bendertechniek twee nieuwe medewerkers aangenomen om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten. Vanwege deze groeiende vraag was er behoefte ontstaan op het gebied van administratie en planning. Inmiddels hebben we daar Emine en Linda voor aangenomen. In dit artikel stellen wij hen aan u voor.

Emine Yalvac

Afgelopen zomerperiode ontstond er een probleem rondom de administratie van onderdelen. Door de vakantie van andere medewerkers was er niemand om de administratie van de in- en verkoop van onderdelen. Om snel iemand te vinden werd er een uitzendbureau ingeschakeld. Zij stuurden Emine Yalvac. Omdat er al een tijd lang sprake was van overbelasting is besloten om Emine een contract aan te bieden voor 24 uur per week. Emine is een moeder van twee kinderen en werkt daarom op maandag, woensdag en donderdag. Zij woont met haar man en kinderen in Veenendaal. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van administratie. De meeste relaties van Bendertechniek zullen haar al weleens aan de lijn hebben gehad.

Linda Inpijn

In juni hebben wij ervoor gekozen om Adrie van Steenbergen intern in te zetten voor technische ondersteuning en planning. Het succes van zijn functioneren heeft ervoor gezorgd dat vele klanten telefonisch geholpen kunnen worden. Het gevolg is echter dat er daarom niet altijd voldoende aandacht voor de planning kon zijn. Daarom is per december Linda Inpijn bij ons komen werken. Linda werkt 40 uur per week als planner. Zij zal het aanspreekpunt zijn voor alle planningsvragen zodat Adrie zich op de technische zaken kan richten. Linda heeft al meer dan tien jaar ervaring met plannen van monteurs voor technische bedrijven. Die ervaring kunnen wij goed gebruiken.

Nieuwe medewerkers - gevolgen

Met de komst van Emine en Linda is er wel het een en ander veranderd voor u als relatie van Bendertechniek. Voor iedere vraag is er een andere contactpersoon. Om dit zo efficiënt mogelijk te maken zullen wij in het begin van het nieuwe jaar een brief versturen met de juiste contactpersonen. Vanwege de economische groei, krijgen onze klanten het steeds drukker. Voor Bendertechniek is het dan ook noodzakelijk geweest om uit te breiden. We vragen uw begrip voor de wijzigingen die wij moeten doorvoeren om alles in goede banen te blijven leiden. 

Rest ons om zowel Emine als Linda heel veel succes te wensen met hun verdere carrière bij Bendertechniek.