Contact servicedienst Servicevragen? Neem contact op

Bendertechniek is druk, ondanks de vakantieperiode

Afbeelding
Leveren van nieuwe machines
Body

Ook bij Bendertechniek merken we dat de vakantieperiode is aangebroken. Een deel van onze klanten heeft nu een bedrijfssluiting. Anderen werken op halve kracht i.v.m. de vakanties van de personeelsleden. Maar ondanks dat draait onze servicedienst overuren om de machines van onze klanten draaiende te houden. Daarnaast gaat het leveren van nieuwe machines gewoon door.

Leveren van nieuwe machines

Enkele mensen van ons zijn op dit moment een Ibarmia freesmachine aan het installeren. Deze Spaanse machine zal door onze klant zo snel mogelijk worden ingezet. Daarnaast zijn wij in onze werkplaats 2 grote Matsuura machines aan het voorbereiden voor levering. Ook een nieuwe Hwacheon freesmachine wordt voorzien van de gewenste opties.

Voorbereiding en logistiek

Om een voorraadmachine op maat te kunnen leveren, moeten wij vaak diverse opties zelf installeren. Er zijn steeds enkele monteurs aanwezig die deze werkzaamheden uitvoeren. Het is inmiddels in onze werkplaats een komen en gaan van machines. Grote kisten worden geleverd en opgebouwde machines gaan weer weg. Hoewel het onze magazijnman hoofdbrekens kost, krijgen we alles op tijd de deur weer uit.

Service gaat door

Ons team van de servicedienst heeft met het leveren van nieuwe machines een aardige kluif op dit moment. Daarnaast draaien onze monteurs overuren om de bestaande machines in de lucht te houden. Uiteraard staat het belang van een werkende productiemachine voor onze klanten voorop. Het is niet altijd makkelijk, ook niet voor de klant. Maar ondanks dat wij ook met minder mensen operationeel zijn, doen we wat nodig is.