Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Bendertechniek lanceert een nieuwe website voor u

Afbeelding
Nieuwe website
Body

Bendertechniek heeft haar website www.bendertechniek.nl volledig voor u vernieuwd. Om u doelgericht van de juiste informatie en contactmogelijkheid te voorzien. Wat is er veranderd en wat heeft u hieraan?

Configureer uw machine online

Met de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit laten toevoegen. D.m.v. een filtersysteem kunt u de juiste machine voor uw toepassing opzoeken. We hebben daarin zoveel mogelijk gezocht naar een gebruiksvriendelijke manier van filteren. Zo kunt u als klant op een eenvoudige manier het juiste type machine aanvragen. In eerste instantie hebben wij een selectie van machines online gezet. In de toekomst zal dit worden uitgebreid. Staat de machine die u wenst er niet tussen? Dan horen wij dat graag, om u vervolgens een passende aanbieding te maken uit ons uitgebreide assortiment.

Online uw serviceverzoek indienen

Op de ‘oude’ website hebben wij al een paar jaar terug de mogelijkheid toegevoegd om online uw serviceverzoek in te dienen. Op de nieuwe website hebben we dit verder uitgewerkt. Het kan de indruk wekken dat u tijd kunt besparen door met onze servicedienst te bellen. Maar door het invullen van het juiste formulier, komt uw aanvraag direct bij de juiste persoon terecht. Deze heeft direct de benodigde gegevens bij de hand om u zo effectief mogelijk te helpen.

Ziet u ruimte voor verbetering?

Mist u bepaalde informatie op onze website? Neem dan contact met ons op zodat wij daar wat aan kunnen veranderen. Overal waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Ziet u een fout op de website, wilt u dan de moeite nemen om ons te informeren? 

Bij voorbaat hartelijk dank.