Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Bendertechniek, van 2018 naar 2019

Afbeelding
Bendertechniek
Body

Het jaar 2018 is alweer bijna ten einde. Het is een jaar geweest van druktes, veranderingen maar ook het aangaan van nieuwe relaties. Het is ook het jaar geweest waarin we als familiebedrijf alweer 52 jaar actief zijn. Ondanks alle drukte om het werk voor de Kerstdagen klaar te krijgen, blikken we kort terug op het afgelopen jaar. Maar we kijken ook vooruit naar het nieuwe jaar.

Terugblik 2018

Als we terugdenken aan het afgelopen jaar dan staat toch wel centraal dat we als onderneming in aantal werknemers zijn gegroeid. Niet alleen meer mensen op de binnendienst, maar ook zijn er weer een aantal buitendienst mensen bijgekomen. In deze tijd waarin technische mensen steeds schaarser worden, zijn we extra blij met onze nieuwe medewerkers. 2018 is ook een jaar geweest waarin we vooral grote en geavanceerde bewerkingsmachines hebben geleverd. Wij zijn daarvoor onze klanten, maar ook onze trouwe leveranciers, dankbaar voor de verkregen opdrachten en opgeleverde projecten.

Vooruitblik 2019

Op dit moment hebben we alweer een grote orderportefeuille voor het komende jaar. Verspaningsmachines in diverse uitvoeringen en afmetingen staan in bestelling en zullen in 2019 worden geïnstalleerd. Maar naast de levering van nieuwe machines, staat de planning van de servicedienst alweer klaar voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in het nieuwe jaar. In de eerste maanden zijn alweer verschillende onderhoudsbeurten gepland. Bovendien willen we volgend jaar ons technische personeel verder opleiden, zodat we nog meer specialisme in huis halen. De focus van ons zal onverminderd liggen op het leveren en onderhouden van verspaningsmachines, waarmee u als klant een goed resultaat kan bereiken.

Projecten

Om alle projecten in goede banen te leiden hebben we een nieuwe projectleider aangesteld, Lydia Bacas. Lydia is al een ruime tijd in dienst bij Bendertechniek en heeft een actieve rol in de administratie van de servicedienst. Maar zij heeft ook ervaring op het gebied van klantrelaties en technische projecten. Vanaf 2 januari 2019 zal zij het aanspreekpunt worden als het gaat om nieuwe machines die in opdracht staan. Vanaf het moment dat de order is geplaatst zal zij het contact onderhouden met de klant en de bijbehorende leveranciers. Zij blijft contactpersoon totdat de machine bij de klant is opgeleverd.

U kunt Lydia bereiken via ons telefoonnummer (optie 1: Servicedienst) of via het e-mailadres projects@bendertechniek.nl.

Eindejaarsgroet Bendertechniek

Nu het jaar is afgelopen, blikken we vooral vooruit naar het nieuwe jaar. Maar voordat het zover is, zijn er nog een aantal bijzondere dagen, waarin we vooral tijd doorbrengen met familie en vrienden. Namens de directie en alle werknemers van Bendertechniek, wensen we u allen fijne feestdagen en een goede en gezellige jaarwisseling. En voor 2019 willen we iedereen alle gezondheid en succes wensen in alles wat u gaat of wilt doen. 

Tussen Kerst en de jaarwisseling (27 en 28 december) is de servicedienst van Bendertechniek beschikbaar voor storingen en andere dringende vragen. U kunt ons dan telefonisch bereiken, maar ook door een e-mail te sturen naar service@bendertechniek.nl.