Brother draai-freescombinatie voorzien van Bendertechniek robot

Met verschillende vormen van automatisering en een grote diversiteit aan machines realiseren onze klanten in de nachtelijke uren een hoge productiviteit.

Deze ervaring toepassen door een extreem snelle multitasking machine te combineren met een effectieve en eenvoudige automatisering levert een winstgevende combinatie. De Brother M140 hebben wij al eerder onder de aandacht gebracht. Deze zeer snelle en nauwkeurige 5-assige freesbank met volwaardige draaioptie verdient een plekje in ieder metaalbewerkingsbedrijf. Als aantallen en complexiteit van de producten groot genoeg zijn, is dit een winstgevende aanvulling in de productie. Klik hier om de robot en machine in actie te zien.

De Bender robot BT-TM12 is eenvoudig van de ene machine naar de andere machine te verplaatsen, helemaal afhankelijk van waar de inzet vereist is. Programmeren is zeer eenvoudig, en vanwege de mensvriendelijke interface is een hekwerk of lichtscherm niet nodig. De robot stopt bij de minste obstructie. In de video komt goed naar voren hoe eenvoudig producten in de werkruimte van de machine in te brengen zijn, om te keren om alle zijden te kunnen bewerken, en compleet afgewerkt uit de machine komen.

Terug naar overzicht
Storing melden