Contact servicedienst Servicevragen? Neem contact op

De servicedienst van Bendertechniek groeit

Afbeelding
Body

In de afgelopen jaren nemen de servicevragen steeds meer toe. De hoeveelheid onderdelen die wij aan onze klanten leveren is explosief gegroeid. Dit vereist meer mankracht om de onderdelen te organiseren en te versturen. Bendertechniek heeft in de laatste jaren ook veel nieuwe machines geleverd. Deze zijn allemaal door onze vakbekwame monteurs geplaatst. Bovendien is de vraag naar onderhoud en reparaties ook toegenomen. Dit is voor Bendertechniek aanleiding geweest om de servicedienst uit te breiden.

Verandering op de binnendienst

Wie onze nieuwsberichten volgt, heeft al kunnen zien dat we af en toe nieuwe mensen hebben aangenomen. Ook is één van onze servicespecialisten de binnendienst gaan versterken voor meer technische kennis. De service binnendienst bestaat nu uit drie medewerkers die dagelijks actief zijn met het organiseren van de onderdelen. Daarnaast hebben we een planner, een servicecoördinator en een technische coördinator om storingsmeldingen in behandeling te nemen en het plannen van onderhoud. 

Uitbreiding van de buitendienst

Het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud wordt in de meeste situaties op locatie bij onze klanten uitgevoerd. Om aan alle vraag te kunnen voldoen heeft Bendertechniek weer een aantal servicemonteurs aangenomen. Inmiddels verlenen 16 buitendienstmedewerkers service aan de machines van onze klanten. In de komende maanden beginnen er nog 2 monteurs, zodat we u met 18 monteurs op de weg van dienst kunnen zijn.

Contactpersonen servicedienst

Voor u als klant is het uiteraard van belang te weten wie u moet hebben op onze servicedienst voor uw servicevraag. Daarom hieronder een opsomming van de contactpersonen:

Contactpersoon

Verantwoordelijk voor:

Contactgegevens

Linda Inpijn

Planning van monteurs

planning@bendertechniek.nl

Marlon van Delden

Coördinatie Technische helpdesk

service@bendertechniek.nl

John Roest

Onderdelen en onderhoud

onderdelen@bendertechniek.nl

Corine Heikamp

Onderdelen administratie

onderdelen@bendertechniek.nl

Emine Yalvac

Onderdelen administratie

onderdelen@bendertechniek.nl

 

Heeft u een storing? Meldt deze dan online voor een efficiënte afhandeling:

https://www.bendertechniek.nl/service-en-onderhoud/storing-melden

Heeft u een onderdeel nodig en heeft u alle gegevens? Vraag deze dan online aan:

https://www.bendertechniek.nl/service-en-onderhoud/onderdelen