Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Demoweek 2019: Wat kunt u verwachten?

Afbeelding
Demoweek 2019 Bendertechniek
Body

In maart zal de Demoweek weer plaatsvinden in de regio Ede/Veenendaal. Sinds de start van dit evenement is Bendertechniek een vaste deelnemer. Zo ook deze Demoweek 2019 editie. In dit artikel leest u hier meer over en wat u kunt verwachten van Bendertechniek. Daarnaast hebben we alvast de praktische informatie over het evenement toegevoegd.

Demoweek 2019 19 t/m 22 maart

De Demoweek is inmiddels al jarenlang het techniekevenement van Midden-Nederland. Afgewisseld met de TechniShow vindt de Demoweek iedere twee jaar plaats. Alle deelnemende bedrijven zijn toeleveranciers van de verspanende industrie.  Het concept is nog altijd hetzelfde, een groep bedrijven uit Ede en Veenendaal, openen hun deuren voor een vierdaagse huisshow. Daarom biedt dit evenement veel waarde voor een bezoeker omdat er meerdere bedrijven op één dag kunnen worden bezocht. De deelnemende bedrijven zijn: Bemet, Bendertechniek, Cellro, DMG Mori, Dormer Pramet, Dymato, Heidenhain en Mitutoyo. Het thema van de Demoweek 2019 editie is “De verbindende kracht van de techniek”.

Ibarmia ZVH45 Star L3000.jpg

Bendertechniek en Demoweek

Al vanaf de eerste editie is Bendertechniek een bekende deelnemer aan de Demoweek. Ook deze editie zal de grote showroom weer worden ingericht met een breed scala aan machines. Daarbij zullen al onze mensen aanwezig zijn voor u als klant. De vertegenwoordigers en directie voor het ontmoeten van bestaande en nieuwe klanten. En de servicedienst voor het beantwoorden van onderhouds- en reparatievragen. Heeft u contact met één of meerdere medewerkers van ons en wilt u deze graag ontmoeten? Maak dan een afspraak tijdens de Demoweek 2019.

Muratec MT200 GT3.jpg

Automatisering af fabriek

Om de verbindende kracht van de techniek zichtbaar te maken, zullen bij ons meerdere machines worden tentoongesteld met automatisering vanaf de fabriek. Zo hebben wij drie machines met een palletwisselsysteem en twee machines met productbelading. Een machine met een beladingssysteem vanaf fabriek heeft als voordeel dat deze als werkend geheel aan wordt geleverd. Dit resulteert in een korte installatietijd, maar ook productiezekerheid op de lange termijn.

Brother M140X2 Feedio.png

Aanwezige machines*

Zoals de bezoekers van Bendertechniek gewend zijn, zal er een groot aantal machines worden tentoongesteld. Het gaat om de volgende machines:

Machine

Fabrikant

Model

Opmerking

Freesmachine

Averex

HS540i

6-palletstation

Draai-freesmachine

Brother

M140X2 met Feedio

Incl. beladingsstation

Draai-freesmachine

Brother

M140X2

Draai/frees machine

Freesmachine

Brother

R450X1

Verticaal

Freesmachine

Ibarmia

ZVH45 Star L 3000

Draaitafel en B-as

Draaimachine

Hwacheon

Cutex 180 AL YSMC

Met C-as

Freesmachine

Matsuura

MX-330 10APC

10-palletwisselaar

Multitasking

Muratec

MT100 iT2

Gantry Loader

Multitasking

Muratec

MT200 GT3

Laad/los systeem

Freesmachine

YCM

NXV 1020 A

Heidenhain

Freesmachine

YCM

NXV 1680 A

Fanuc

Freesmachine

YCM

NSV 106 AS

30 kW spindel

*Onder voorbehoud van beschikbaarheid

Matsuura MX-330 PC10.png

Praktische informatie

Om u als bezoeker alvast te informeren hebben we even wat praktische zaken op een rij gezet:

  • Dinsdag 19 t/m 22 maart;
  • Dinsdag t/m donderdag: 10:00 – 18:00 uur;
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur;
  • Informatie over de locaties vindt u hier
  • Aanmelden kan via de onderstaande knop:

 

Aanmelden

Meer informatie vindt u op de website van de Demoweek
 

Heeft u vragen over het aanbod tijdens de Demoweek? Of wilt u andere informatie? Neem dan contact op met de vertegenwoordiger uit uw regio of stuur een e-mail naar info@bendertechniek.nl.