Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Eshuis Metaal bv neemt nieuwe Matsuura MX-330 in gebruik

Afbeelding
Body

 Enkele weken geleden heeft onze klant Eshuis Metaal in Hardenberg een nieuwe Matsuura MX-330 in ontvangst genomen. De machine, uitgerust met 10 pallet-magazijn, zal o.a. worden ingezet voor repeterende kleine tot middelgrote series onbemand freeswerk. Bendertechniek heeft de Japanse machine inmiddels in bedrijf gesteld.

Matsuura MX-330 10 APC

Het model MX-330 is de compacte vijf-assige freesmachine van Matsuura. Na het succes van de MX-520, enige jaren terug, is eerst een groter model gebouwd. Deze MX-850 bleek een groot succes te zijn. Toch bleek er in de markt behoefte aan een kleiner model. Het Japanse Matsuura heeft vervolgens de zeer compacte MX-330 gebouwd. Door deze direct uit te breiden met een palletwisselsysteem is de machine een gewild product geworden. Het palletwisselsysteem biedt plaats aan 10 pallets. De machine is standaard ook stand-alone inzetbaar. 

Levering en installatie

Omdat de Matsuura machine al in bestelling stond voor de voorraad van Bendertechniek, was een snelle levertijd mogelijk. De servicedienst van Bendertechniek heeft de machine in Veenendaal al voorbereid voor de levering. Binnen enkele werkdagen is de machine geleverd bij Eshuis en geplaatst. De machine is inmiddels geïnstalleerd en de klant is begonnen met de eerste freesbewerkingen.

Eshuis Metaal bv

Eshuis Metaal bv focust zich op het produceren van al dan niet complexe repeterende producten in kleine en middelgrote series voor Nederlandse en Duitse klanten die een hechte lange termijnrelatie aan willen gaan; deze klanten kiezen bewust op basis van een optimale prijs kwaliteit verhouding voor een partner die uitblinkt in efficiency, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid en proactief is in het meedenken voor de beste integrale kostprijs.

Het moderne machinepark bestaande uit diverse CNC machines voor 24/7 productie is nu uitgebreid met de 5-assige machine van Matsuura waarbij er onderdelen geproduceerd kunnen worden die op de horizontale bewerkingscentra minder efficiënt te maken zijn. Met behulp van de palletautomatisering kan er manarm, maar ook ’s nachts en in het weekend onbemand geproduceerd worden. Ook kunnen er nu delen gemaakt worden die voorheen niet mogelijk waren. Dit past bij de doelstellingen van Eshuis Metaal door de lat telkens een stukje hoger te leggen.

Meer informatie over Eshuis en Bendertechniek vind u via onderstaande links:

www.eshuis-metaal.nlwww.bendertechniek.nl