Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Even voorstellen: 2 nieuwe binnendienst medewerkers

Afbeelding
Even voorstellen
Body

In de afgelopen periode hebben we op de servicedienst enkele nieuwe medewerkers verwelkomd. Vanwege de toename van de werkzaamheden neemt namelijk ook de werklast van de administratieve afdeling toe. Daarom is Yvonne ons team komen versterken. Voor de organisatie van de spare parts is Fred bij ons komen werken. In dit artikel stellen we ze even kort aan u voor.

Yvonne den Boer – Urenadministratie

Yvonne is geboren en getogen in Ede en is in haar vrije tijd een enthousiaste leider van een scoutinggroep. Haar functie is het verwerken van de werkbonnen van de monteurs en de bijbehorende urenadministratie en facturatie. Yvonne over haar werk en Bendertechniek: “Het werken bij Bendertechniek bevalt me erg goed. Het is een leuk bedrijf om voor te werken samen met een leuke groep collega’s. Hoewel we verschillende afdelingen hebben, voelt het als één groot team waarin ik me erg gewaardeerd voel.” 

“Wat ik voor de klant beteken? Ik zorg ervoor dat zij zo snel mogelijk een correcte factuur krijgen van de werkzaamheden van onze servicemonteurs.”

Fred Scholten – Technisch Inkoper

Fred woont samen met zijn vriendin in Nieuwland bij Amersfoort. Hij heeft een werkzaam leven van 45 jaar achter de rug. In zijn vrije tijd houdt Fred zich bezig met literatuur over de Tweede Wereldoorlog en economie. Daarnaast beweegt hij regelmatig door te fietsen, wandelen of hardlopen. Zijn functie bij Bendertechniek is het organiseren van (technische) onderdelen voor klanten, maar ook voor de buitendienst medewerkers van Bendertechniek. Fred over zijn werk en Bendertechniek: “Ik heb het prima naar mijn zin bij Bendertechniek. Net als mijn vorige werkgever VDL, is het een echt familiebedrijf met korte lijnen en veel vrijheid van handelen. Bovendien werk ik met een leuk groep collega’s waarvan ik veel kan leren.

"Wat ik voor de klant beteken? Ik zorg ervoor dat de klant zo snel mogelijk de juiste onderdelen voor zijn machine ontvangt.”

Wilt u persoonlijk kennismaken met Yvonne en/of Fred? U kunt ze bereiken via ons telefoonnummer, (optie 1 servicedienst).

Werken bij Bendertechniek

Wil je ook bij ons komen werken? We zoeken doorlopend ervaren servicespecialisten, maar we staan ook open voor het opleiden van schoolverlaters. Wil je een open sollicitatie sturen? Dat mag uiteraard ook. Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie.