Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Even voorstellen: Marlon onze nieuwe servicecoördinator

Afbeelding
Nieuwe servicecoördinator
Body

Recent hebben we met u gedeeld dat de servicedienst van Bendertechniek verder groeit. In de afgelopen periode zijn er daarom wat wijzigingen geweest. Één daarvan is dat Marlon ons team is komen versterken als servicecoördinator. Wellicht heeft u al met hem te maken gehad in de afgelopen weken. In dit artikel willen wij hem kort aan u voorstellen.

Servicecoördinator nodig

Door de groei van het aantal servicevragen hebben wij meerdere mensen in dienst die zich hiermee bezig houden. We hebben mensen die de onderdelen verzorgen, iemand die de planning van de monteurs doet en we hebben een aantal mensen die de technische helpdesk verzorgen. Maar door de toenemende vraag vanuit onze klanten, wordt het minder overzichtelijk voor klanten bij wie zij hun vraag neer moeten leggen. Daarnaast kunnen we wel wat capaciteit gebruiken, dus hebben wij actief gezocht naar een nieuwe servicecoördinator.

Wie is Marlon?

Vanaf begin juni is daarom Marlon van Delden bij ons in dienst gekomen. De 40-jarige Marlon is woonachtig in Ede, samen met zijn partner en kinderen. In zijn carrière heeft hij met alle aspecten van een servicedienst te maken gehad. Bij zijn vorige werkgever is hij meer dan 10 jaar verantwoordelijk geweest voor het faciliteren en inplannen van een grote groep monteurs. Net als nu bij Bendertechniek, was hij daar ook het eerste aanspreekpunt voor servicevragen.

Wat kan hij voor u betekenen?

Inmiddels is Marlon volop werkzaam bij ons in het team. Voor u als klant betekent dit dat hij u verder helpt met iedere servicevraag. Een storing kan wellicht telefonisch worden verholpen en anders wordt er door de planner een monteur ingepland. Is er een onderdeel nodig dan zal dit zo snel mogelijk voor u worden georganiseerd. Mocht Marlon telefonisch in gesprek zijn, dan zal uiteraard één van de andere collega’s u te woord staan. Met elkaar is het serviceteam er voor iedere klant.

U kunt Marlon als volgt bereiken:

0318-550 200 Optie 1 (Servicedienst)
service@bendertechniek.nl