Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Even voorstellen: onze nieuwe Area Sales Manager

Afbeelding
Nieuwe Area Sales Manager
Body

Recent is Richard Leise bij Bendertechniek begonnen als Area Sales Manager voor de regio Noord-West. Een aantal van onze relaties hebben hem in de afgelopen weken al ontmoet. Maar voor alle anderen die willen weten wie Richard is, hebben we hem een aantal vragen gesteld.

Kun je je kort voorstellen?

Ik ben Richard Leise, 35 jaar oud en woon samen met mijn vriendin en tweeling (2 jongens) in Veenendaal. Mijn volledige carrière heb ik in technische bedrijven gewerkt. Begonnen op de werkvloer en d.m.v. zelfstudies doorgegroeid naar Area Sales Manager. Naast mijn werk houd ik me graag bezig met reizen en stijldansen. Dat laatste heb ik meerdere jaren op hoog niveau mogen doen.

Wat is je functie bij Bendertechniek?

Area Sales Manager in de regio Noord-West Nederland.

Hoe bevalt het werk en het bedrijf?

Het werk als Area Sales Manager past goed bij me en het bevalt me dan ook goed. Het werken bij Bendertechniek voelt als thuiskomen in een warm nest. Iedereen heeft dezelfde passie voor techniek/verspanen en dat werkt heel aanstekelijk.

 “Richard over Bendertechniek:

    One team, one mission.”

 

Wat beteken jij voor onze klanten?

Mijn functie is het slaan van een brug tussen de klant en Bendertechniek. Daarbij is Bendertechniek meer dan alleen een leverancier van verspaningsmachines. We denken namelijk mee als een partner van de klant.

Wanneer ga je met een goed gevoel naar huis?

Uiteraard met een order in mijn hand, maar dat is niet het belangrijkste. Als ik na enkele maanden na de oplevering van de machine bij de klant kom en die vertelt hoe tevreden hij is, dan heb ik echt een goed gevoel. Maar dat krijgt ik ook als ik goede gesprekken heb waar ik Bendertechniek en onze producten bij klanten kan aanprijzen.

Wilt u kennismaken met Richard bij u in het bedrijf? Neem dan contact met hem op voor een afspraak.