Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Kerstgroet van Bendertechniek

Afbeelding
Kerstgroet van Bendertechniek
Body

Het jaar 2017 is alweer bijna ten einde. Het was weer een jaar waarin we met veel mensen in contact zijn geweest. We hebben onze bijdrage geleverd aan het verbeteren van de mooie wereld van verspaning. Onze relaties, zowel klanten als leveranciers, zijn daarbij onmisbaar geweest. Deze kerstgroet van Bendertechniek willen we daarom aan iedereen meegeven.

Kerstgroet van Bendertechniek

Ten eerste willen wij u namens de directie en het personeel van Bendertechniek fijne feestdagen toewensen. Geniet van de Kerstdagen met familie en vrienden en allen die u lief zijn. Daarnaast wensen we u alvast een fijne jaarwisseling. Voor 2018 willen wij iedereen een succesvol maar ook een duurzaam ondernemersjaar wensen. Laten we met de elkaar onze bijdrage leveren aan een betere wereld.

Gewijzigde openingstijden

In verband met de komende feestdagen zullen wij op enkele momenten niet bereikbaar zijn. De volgende tijden zijn wij gesloten:

  • 22 december vanaf 16:00 uur
  • 25 en 26 december de hele dag
  • 1 januari de hele dag
  • 2 januari t/m 12:00 uur

Vanaf 12:00 uur op dinsdag 2 januari zullen wij weer voor u klaar staan.

Bereikbaarheid

Vanwege de Kerst en Jaarwisseling zal een groot deel van ons personeel vrij zijn. Daarom is niet iedereen bereikbaar zoals u gewend bent. We vragen daarvoor uw begrip. Via de onderstaande gegevens kunt u contact opnemen met de juiste afdelingen:

Voor overige vragen kunt u een e-mail sturen naar info@bendertechniek.nl

Namens directie en personeel van Bendertechniek