Contact servicedienst Servicevragen? Neem contact op

Nieuwe medewerker servicedienst Bendertechniek

Afbeelding
Nieuwe medewerker servicedienst Bendertechniek
Body

Nadat we recent twee nieuwe servicemonteurs hebben aangenomen, is er nog een nieuwe medewerker bij. Ditmaal iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van elektronica. Daarmee willen wij ook op dat gebied onze klanten beter ondersteunen.

Willem Reus

Willem is 47 jaar en woont in Alphen aan de Rijn. Tijdens zijn schoolperiode is hij zich al gaan specialiseren in de elektrotechniek. Tijdens zijn eerste werkperiode heeft hij gewerkt als elektricien en beveiligingsmonteur. Willem heeft in die periode enkele opleidingen gevolgd gericht op elektrotechniek tijdens de avonduren.

Machinebouw en servicedienst

Na al deze opleidingen en werkervaring is Willem gaan werken in de machinebouw. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan bij het ontwerpen, maken en installeren van machinebesturingen. Daarbij heeft hij zijn werk gecombineerd met mechanische reparaties. De focus heeft echter altijd op elektrotechniek gelegen. Bij zijn vorige werkgever is Willem als servicemonteur gaan werken. Hier heeft hij elektronische storingen aan de meest uiteenlopende machines verholpen. Daarbij heeft hij een keuringssysteem opgezet om de veiligheid van de machines en besturingen te waarborgen.

Toekomst bij Bendertechniek

Na het faillissement van zijn vorige werkgever is Willem bij ons terecht gekomen. Zijn ambitie en de vraag van de servicedienst van Bendertechniek, sluiten mooi op elkaar aan. Inmiddels is Willem al met onze monteurs onderweg om zo de klanten en de machines te leren kennen. Hij hoopt reeds op korte termijn zelfstandig op weg te gaan.

We wensen Willem veel succes met zijn nieuwe baan.