Contact servicedienst Servicevragen? Neem contact op

Nieuwe medewerkers Bendertechniek

Afbeelding
Body

Ter uitbreiding van de capaciteit van de servicedienst bij Bendertechniek bv hebben wij recent twee nieuwe medewerkers aangenomen. Het doel is om u als klant daarmee beter van dienst te kunnen zijn. Beide mannen zullen in de komende periode intern worden opgeleid. Wij stellen ze even kort aan u voor.

Barry Vegter

Barry is 34 jaar en woonachtig in het midden van het land. Na zijn opleiding MTS Werktuigbouwkunde is hij in de machinebouw gaan werken. Hij is begonnen bij een klein ingenieursbureau, waar hij de meest uiteenlopende werkzaamheden heeft uitgevoerd op het gebied van machinebouw. Vanuit zijn gevoel voor precisiewerkzaamheden is hij vervolgens terecht gekomen op een meetafdeling van een bekend civiel adviseur. Hier heeft hij zich de technische meettechnieken eigen gemaakt. Daarnaast heeft hij onderhoudswerkzaamheden verricht en de aanwezige systemen verder ontwikkelt. De volgende stap was een baan in de internationale machinebouw. Barry heeft gewerkt op de internationale serviceafdeling van een fabrikant van metaalbewerkingsmachines. Hij heeft wereldwijd machines ge├»nstalleerd en service- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Inmiddels is Barry bij Bendertechniek begonnen waar hij zich voorlopig zal bezighouden met het leren kennen van de machines die Bendertechniek levert. Met als doel om binnen niet al te lange tijd, zelfstandig machines te kunnen installeren en te onderhouden.

Jeroen de Lange

Jeroen is 27 jaar en woonachtig in het noordoosten van Nederland. Hij is op jonge leeftijd bij zijn vorige werkgever begonnen. Bij deze toeleverancier van de maakindustrie heeft hij alle stappen van het productieproces doorlopen. Hoewel hij nog geen 30 jaar oud is heeft hij daarmee wel een behoorlijke ervaring opgedaan. Hij is begonnen met het bedienen van conventionele machines en is daar doorgegroeid naar het bedienen en programmeren van CNC gestuurde machines. Naast het bedienen van de diverse machines begon hij zich steeds meer te interesseren in het repareren van storingen. Daarnaast nam hij graag de onderhoudswerkzaamheden voor zijn rekening. De volgende logische stap was te gaan werken als servicemonteur van verspaningsmachines.

Inmiddels is Jeroen al op pad met verschillende monteurs ter opleiding. De komende jaren hoopt hij zich te gaan specialiseren als service engineer.

We wensen beide mannen veel succes met het leren van de uitgebreide en interessante wereld van draai- en freesmachines.