Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Wijzigingen binnendienst afdeling service

Afbeelding
Wijzigingen binnendienst afdeling service
Body

Vanaf 12 juni zal de samenstelling van onze binnendienst veranderen. Adrie van Steenbergen gaat de telefonische helpdesk en planning van service monteurs overnemen van Mathijs Stout. Met deze wijziging willen wij u als klant nog beter van dienst zijn.

Wie is Adrie?

Na zijn schoolperiode is Adrie gaan werken bij een machinebouwer die wereldwijd operationeel is. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van mechanica en elektronica. Daarbij kwamen ook aspecten van software aan de orde. Inmiddels werkt Adrie al meer dan 17 jaar bij Bendertechniek. Hij is begonnen als leerling van de ‘oude garde’ waardoor hij een goede basis heeft opgebouwd. Door de jaren heen is hij werkzaam geweest aan vrijwel alle machines uit het leveringsprogramma van Bendertechniek. Zowel mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch. Adrie is bekend bij de klanten van Bendertechniek, als een ervaren en deskundige specialist.

Nieuwe functie

Vanaf nu is Adrie al bezig met het voorbereiden voor zijn nieuwe functie als Technical Manager en zal geen reparaties onderweg meer uitvoeren. Zijn voornaamste taken zullen het telefonisch beantwoorden van technische vragen en de planning zijn. Hij zal zich verder bezighouden met het optimaliseren van de kennis van de service monteurs. Met deze stap willen wij u als klant met meer technische kennis verder en sneller helpen. In meer gevallen zal er dan géén monteur nodig zijn omdat de storing dan al telefonisch kan worden verholpen. Mocht er toch een monteur naar de klant moeten, dan is deze beter voorbereid vanwege de technische analyse aan de telefoon.

Waar blijft Mathijs?

De meeste klanten weten wel dat tot voor kort de planning door Mathijs Stout werd gedaan. Daarbij hield hij zich ook bezig met de leveringen van nieuwe machines en de transporten. Door de groei van Bendertechniek is de hoeveelheid werk op dat gebied groter en complexer geworden. Daarom is hij niet voldoende bereik- en beschikbaar voor de planning. Hij gaat zich nu helemaal concentreren op het projectmanagement.

Mocht u nog vragen hebben over deze wijziging dan horen wij het graag. Neem dan contact op via 0318-550 200 (optie 1)  of stuur een e-mail naar service@bendertechniek.nl.