Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Winnaar prijsvraag Demoweek 2017 bekend

Afbeelding
Body

Tijdens de Demoweek 2017 konden klanten van Bendertechniek meedoen aan een prijsvraag. Hiermee maakte men kans op 2 dagen gratis onderhoud aan een machine, geleverd door Bendertechniek. De winnaar van de prijsvraag over onderhoud is inmiddels bekend.

Demoweek 2017

Vorige week (28 t/m 31 maart) heeft de Demoweek 2017, plaatsgevonden. Met dagelijks een grote groep bezoekers is dit weer een succes geweest. De 4 dagen zijn drukbezocht geweest, waarbij we veel bekenden hebben gezien. Daarnaast zijn er weer nieuwe relaties ontstaan. Inmiddels worden de eerste verkochte machines al weer klaargemaakt voor levering aan de betreffende klanten. Bendertechniek kijkt met tevredenheid terug op een succesvolle en gezellige Demoweek.

Prijsvraag

Om onze klanten meer te bieden dan alleen een aanbod aan nieuwe machines, hebben wij een prijsvraag bedacht. Uit de goede inzendingen trekken wij dan een winnaar. De prijsvraag bestond uit drie vragen. De eerste vraag betrof het aantal noodstoppen op de gedemonstreerde machines. De tweede vraag ging over het aantal bordjes met onderhoudsvragen, die verspreid in de hal waren neergezet. De derde vraag was wat lastiger. Er moest worden aangegeven welke activiteiten geen deel uitmaken van een preventieve onderhoudsbeurt.

Winnaar

Van de 66 ingeleverde antwoordformulieren hebben vijf mensen de drie vragen juist beantwoord. Uit deze vijf goede inzendingen hebben wij een winnaar getrokken: Jatec BV uit Leerdam. Van harte gefeliciteerd met het winnen van de prijs. Zij zijn reeds op de hoogte gebracht. Zij krijgen binnenkort een onderhoudsbeurt aan één van hun machines waarbij de arbeid van 2 werkdagen niet zal worden berekend.

Mede mogelijk gemaakt door…

Het succes van de Demoweek is te danken aan u als bezoeker, onze partners en leveranciers. Met elkaar hebben we de Demoweek 2017 tot een succes gemaakt.

Onze partners van de Demoweek zijn:

Bemet International
Cellro
DMG Mori
Dormer Pramet
Dymato
Heidenhain Nederland
Mitutoyo BeNeLux