Welke CNC draaibank is het beste voor uw bedrijf?

Als ondernemer of productiemanager in de verspanende industrie bent u continu op zoek naar mogelijkheden om de productie nog soepeler en efficiënter te laten verlopen. Bij de zoektocht naar meer efficiëntie, bedrijfszekerheid, productiviteit en dus een hoger rendement, is een goed en betrouwbaar machinepark essentieel. In dit artikel zoomen wij in op de vraag: Welke CNC draaibank is het beste voor uw bedrijf?

Analyse van uw concrete behoefte

Bendertechniek heeft sinds de oprichting in 1966 een goede naam opgebouwd voor het leveren en plaatsen, inclusief service en onderhoud van kwalitatief hoogwaardige verspanende machines. Wij leveren CNC draai- en freesbanken en andere bewerkingsmachines van gerenommeerde merken. Onze goede naam hebben wij met name te danken aan de manier waarop wij ons eerst zorgvuldig verdiepen in de daadwerkelijke klantbehoefte. Pas als goed duidelijk is waar u een nieuwe CNC draaibank het meest voor gaat gebruiken, wat voor capaciteit en welke functionaliteiten de nieuwe machine moet hebben, kunnen wij u vanuit Bendertechniek de meest geschikte opties voorleggen. Wij hechten aan langdurige klantrelaties. Dat begint naar onze mening bij doordacht investeren en weloverwogen keuzes maken bij de uitbreiding van uw machinepark of bij het vervangen van verouderde CNC metaalbewerkingsmachines.

CNC draaibank voor nu én de toekomst

Bij aanschaf van een nieuwe CNC draaibank is het zaak om goed te kijken naar de aard en omvang van de producten waarvoor u de machine het meest wilt gaan gebruiken. Het bewerken van hardstaal vraagt bijvoorbeeld iets anders van een CNC draaibank dan het bewerken van bijvoorbeeld aluminium. Ook de maatvoering van de producten en de gemiddelde seriegrootte zijn bepalende aspecten. Voor het één heb je een draaibank met lineaire geleiding nodig en voor het andere is blokgeleiding noodzakelijk. Bij het bewerken van grote en zware scheepsschroefassen komt bijvoorbeeld iets anders kijken dan bij de bewerking van plunjers met een secure passing voor een hydraulische machine. Bendertechniek heeft voor elke toepassing in de verspanende industrie de meest ideale machine in haar assortiment.

Maatwerk advies voor duurzame investering

Om een zo goed en compleet mogelijk beeld te krijgen welke CNC draaibank voor uw bedrijf het meest geschikt is, kijken wij niet alleen naar de aard en omvang van uw huidige productie. Om van uw investering een duurzame investering te maken die optimaal rendeert, kijken wij ook graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden om de productie op uw nieuwe machine direct of later te kunnen automatiseren. Bendertechniek levert diverse merken machines met een eigen automatiseringssysteem. Om de eerste stappen naar geautomatiseerde productie te zetten bieden wij een cobot. Dit is een laagdrempelig automatiseringssysteem dat zeer geschikt is voor met name kleinere series en minder complexe producten.

Bendertechniek helpt u graag

Kortom, het antwoord op de vraag welke CNC draaibank het beste bij uw bedrijf past. ligt opgesloten in tal van vragen. De specialisten van Bendertechniek helpen u graag bij het vinden van de antwoorden om zo te komen tot een voorstel dat voor uw bedrijf op maat gemaakt is en waarbij we dus ook al meteen kijken naar toekomstige ontwikkelingen in uw bedrijf, zoals de uitbreiding van productieautomatisering. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Terug naar overzicht
Storing melden