JUARISTI en Bendertechniek profiteren al 50 jaar van elkaars kwaliteiten

Al sinds 1973 verzorgt Bendertechniek als dealer en servicepartner de levering, installatie, onderhoud en service voor de machines van het merk JUARISTI. Het bedrijf uit Spaans Baskenland maakt sinds de oprichting in 1941 hoogwaardige kottermachines. Commercieel directeur Jesus Mindegia legt graag uit waarom JUARISTI al vijftig jaar met veel plezier samenwerkt met Bendertechniek.

Topmerk CNC-machines

De fabriek van JUARISTI Boring & Milling Machines staat in Azkoitia, een gemeente in de Spaanse provincie Gipuzkoa. “Wij zijn expert in het bedenken en ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen voor de machinale bewerkingen in de verspanende industrie. Onze productrange bestaat uit zowel grote en zware CNC-kottermachines, als kleinere compacte uitvoeringen. In veel bedrijven vind je onze kotterbanken uit de populaire ML-serie en de 5-assige universele bewerkingscentra uit de TH-serie. Dit zijn CNC-machines die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en bedieningsgemak. Maar dat geldt zeker ook voor onze andere en kleinere machines”, vertelt Jesus die zelf al ruim 25 jaar bij JUARISTI werkzaam is.

Bendertechniek biedt grote meerwaarde

Bij de Spaanse fabrikant wordt volgens de commercieel directeur veel waarde gehecht aan het wereldwijde dealernetwerk. “Dealers zoals Bendertechniek staan immers heel dicht bij de markt. Dat is niet alleen belangrijk voor de verkoop van onze machines, maar het levert ons ook nog eens een schat aan waardevolle informatie op. Die informatie gebruiken wij weer voor het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve oplossingen en het steeds verder optimaliseren van onze machines. Bendertechniek heeft door de jaren heen al meer dan 70 machines bij ons afgenomen. Zij ontzorgen hun klanten volledig bij het plaatsen en in gebruik stellen van de machine, geven uitleg over de bediening en staan garant voor onderhoud en service. Het is voor ons als merk natuurlijk fijn om op zulke gedegen servicepartners terug te kunnen vallen en ook voor de ondernemers die in de aanschaf van een CNC-machine van JUARISTI investeren, biedt dit extra zekerheid.”

Verspanende bedrijven profiteren van samenwerking

Door de jarenlange samenwerking kennen de technici van Bendertechniek de (multi-tasking-)kottermachines van JUARISTI volgens Jesus Mindegia bijna net zo goed als de fabrikant zelf. “In onze samenwerking draait het vooral om het optimaal gebruikmaken van elkaars kwaliteiten. Dat is goed voor ons, voor onze dealer, maar vooral ook voor alle ondernemers die op de kwaliteit van onze machines en alles daaromheen moeten kunnen vertrouwen. Bij Bendertechniek is dat in goede handen. Bedrijven die willen investeren in een nieuwe of gebruikte JUARISTI CNC-machine adviseer ik dan ook van harte om contact met Bendertechniek op te nemen.”

Terug naar overzicht
Storing melden