De nieuwe Matsuura MX-420, uitbreiding in de succesvolle MX serie

De MX serie van Matsuura is het instapmodel voor het 5-assig frezen waarbij nauwkeurigheid, toegankelijkheid en bedieningsgemak de toon voeren. Met de komst van de MX-420 is er een gat opgevuld tussen de succesvolle MX-330 en de MX-520.

In de MX serie is het bereik van de MX-330 tot en met de MX-850 behoorlijk uitgebreid te noemen, en is er dus voor een groot bereik en productaanbod een passende 5-assige machine te vinden binnen het aanbod van Matsuura. Deze machines lenen zich uitstekend voor enkelstuks, kleine series en, met een stuk automatisering, grote series.

De MX-420 is een machine met compacte footprint en een groot werkbereik met een veelzijdige spindel. De maximale werkstuk afmeting valt met ø420 x 300 mm in een bereik waar veel klanten hun werkstukken in bewerken, en met de 15.000 toeren in de spindel, kan men in een breed bereik met diverse gereedschappen en materialen uit de voeten. Als optie is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor een spindel met 20.000 toeren of 15.000 toeren met high-torque.

De toenemende vraag naar 5-assige bewerkingscentra met automatisering heeft ertoe geleid dat de hele MX serie uit te breiden is met een palletwisselaar. De MX-420 is leverbaar met 10 pallets en 90 gereedschappen om de avond, nacht en weekenden onbezorgd mee te kunnen vullen.

Zoekt u nauwkeurigheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid in een machine met een groot werkbereik op een compacte footprint? Dan is de MX serie wellicht een optie. Meer weten? Neem contact op.

Terug naar overzicht
Storing melden