Mokveld Valves in Gouda investeert in grote Multi-process machine van GMTK

Mokveld Valves produceert hoogwaardige kleppen en afsluiters voor de gas, olie en water industrie in het Zuid-Hollandse Gouda. Om de continuïteit en kwaliteit te kunnen garanderen van een vlekkeloos productieproces, heeft Mokveld geïnvesteerd in een Multi-process draai-frees en slijp combinatie van de Spaans-Baskische machinebouwer GMTK.

GMTK is ijzersterk in het bedenken en engineeren van klant specifieke oplossingen, en zo heeft de Multi-Process VR1.6, naast een palletwisselaar met 4 grote pallets, een gereedschap wisselaar die voorzien is van een volwaardige Kuka Robot.

De machine is voorzien van een Balluff EMEA indentificatie systeem om gereedschap informatie foutloos naar de Siemens besturing te sturen, en dus zul je deze totaaloplossing in de Nederlandse maakindustrie niet vaak tegenkomen.

Ondanks de compacte footprint van de GMTK VR1.6, is deze hydrostatisch gelagerde machine, in staat grote prestaties te leveren in een 24/7 omgeving.Meer weten over de custom made oplossingen van GMTK en Bendertechniek? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag op weg.

Terug naar overzicht
Storing melden