Ubroek Machinefabriek kiest voor Zayer

Ubroek bv machinefabriek heeft meer dan 50 jaar ervaring in het machinaal bewerken, repareren en reviseren van onderdelen voor uiteenlopende industrieën. Onze jarenlange samenwerking met klanten in binnen- en buitenland kenmerkt zich door waardering en vertrouwen.
Zij staan garant voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid.

De kwaliteit hooghouden

Om in de vraag voor groot en nauwkeurig werk te kunnen blijven voorzien, heeft Ubroek Machinefabriek in Venlo akkoord gegeven voor de levering van een Zayer Kairos bewerkingscentrum met een X-slag van 6000 mm, met een geïntegreerde ronddraai tafel van 1600 mm en volledige draaifunctie. Met een vermogen van 40Kw en 6000 omw/min aan de spindel, kunnen alle materialen in grote volumes bewerkt worden. De machine is volledig 5-assig simultaan te programmeren, in de tekening een impressie. 

Deze machine zal op de EMO in Milaan tentoongesteld worden, en na de beurs op transport gaan naar Venlo.

Terug naar overzicht
Storing melden