Machine op maat

Bendertechniek heeft een groot aanbod aan verspaningsmachines. Voor u als klant kunnen wij daarom voor vrijwel iedere situatie een geschikte machine leveren. Omdat wij met ons netwerk van fabrikanten in sommige gevallen al meer dan 50 jaar zaken doen, beschikken wij ook nog eens over veel ervaring. Wij leveren daarom voor vrijwel iedere situatie wel een machine op maat.

Een greep uit de mogelijkheden

Ten eerste levert Bendertechniek draai-, frees-, kotter- en slijpmachines, met diverse besturingen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Fanuc, Heidenhain, Fagor en Siemens. Ook leveren wij steeds vaker multitasking machines, waarop meerdere disciplines kunnen worden toegepast. Denk aan draaibanken met een freesinrichting of juist een freesmachine met een draaimogelijkheid. Ook zijn er draai- en freesmachines, waarop ook geslepen kan worden. 

Uitbreidingen en automatisering

Additioneel aan de machines, die wij vanaf de fabriek leveren, zijn er allerlei zaken die wij naar wens kunnen meeleveren. Denk hierbij aan lasersystemen voor breukdetectie, gereedschaplengtemeting etc. Ook frees/kotterkoppen voor specifieke toepassingen. Koelwaterfilterinstallatie, met of zonder koeling. Daarnaast werken wij samen met aanbieders van product- en palletbelading en ontlading. Wij integreren onze machines met de verschillende automatiseringssystemen. Met als doel, dat u een zo effectief mogelijke productie heeft.

Machine op maat?

Uiteindelijk is het voor de meeste klanten belangrijk, dat een machine hun product(en) effectief kan produceren. Dit bepaalt uiteraard de waarde van de machine voor uw productie. Bendertechniek kan u daarin adviseren, o.a. door onze vertegenwoordigers. Voor specifieke vragen hebben wij een speciale technische afdeling. Meer weten over ons aanbod en diensten? Neem dan contact op met onze vertegenwoordiger in uw regio voor meer informatie en advies.

Weet u precies, wat u voor uw productie nodig heeft? Of wilt u één van onze standaard machines? Dan kunt u via onze configurator de machine vinden, die voor uw toepassing geschikt is.Vrijblijvend advies.

Laat ons zo goed mogelijk weten waar u het product gaat gebruiken en wat de aanvullende gewenste specificaties zijn. Verplichte velden worden aangegeven met een *.

1Toepassing
2Speciale wensen
3Contactgegevens
Uw advies aanvraag is verzonden!

Hartelijk dank voor uw advies aanvraag. We doen ons best u binnen twee werkdagen te contacteren.

Storing melden