Averex

Averex Freesmachines

Ruim 5 jaar geleden heeft Bendertechniek het dealerschap van Averex freesmachines op zich genomen. Deze Taiwanese fabrikant bouwt geavanceerde horizontale bewerkingscentrums. Inmiddels hebben wij al heel wat machines verkocht. De machines kenmerken zich door de stabiele opstelling en nauwkeurige productie.

Fabriek Averex

In 2006 hebben een groep machine professionals hun handen ineengeslagen en zijn het bedrijf Averex Automation gestart. Allen zijn ervaren mensen, die bij verschillende vooraanstaande machinefabrikanten hebben gewerkt. Die gemengde ervaring heeft gezorgd voor een technisch hoogstaande freesmachine. Geleerd van alle fouten uit het verleden van meerdere fabrikanten is een sterke machine gerealiseerd. Inmiddels levert men aan eindgebruikers in Noord-Amerika, Europa, en op diverse plaatsen in Azië. Het aanbod van machines en toepassingen neemt gestaag toe. Waarbij kwaliteit voorop wordt gesteld en niet het ontwikkelen van nieuwe modellen.

HS Serie

HS: 450i, 450i 6APC, 540i, 550i, 540k, 450k, 630i

Bereik X-as: 640 mm – 1050 mm
Bereik Y-as: 610 mm – 900 mm
max bereik Z: 1020 mm

Vrijblijvend advies.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Werkende machines leveren u geld op, dat is waarom we altijd voor u klaar staan om dat zo te houden. Draaiende machines, daar draait het om.

Advies aanvragen

Averex freesmachines

De Averex freesmachines beschikken over een grote mate van stabiliteit, door de robuuste en brede rollengeleidingen, en een hoge nauwkeurigheid. De gebruikte componenten zijn van de beste kwaliteit, zoals de draaitafel van Tsudakoma, de geleidingen van NSK/THK, de hoofdspilunit van Royal. Om onnauwkeurigheden ten gevolge van temperatuurvariatie te voorkomen worden de kogelspillen, de moeren en de motor behuizingen alsook de hoofdspil continu met behulp van een oliekoeler gekoeld.

Kom in contact met onze specialisten

Frits Mengers

Vertegenwoordiger

Midden en West Nederland

f.mengers@bendertechniek.nl 0625082885

Jos Diepman

Vertegenwoordiger

Noord en Oost Nederland

j.diepman@bendertechniek.nl 0651393423

Ron Tosseram

Vertegenwoordiger

Zuid Nederland

r.tosseram@bendertechniek.nl 0611328009
Storing melden