Draaimachines

CNC draaibanken

Zoekt u voor het verspanen van metaal en/of kunststof de meest geschikte draaimachine, dan bent u bij Bendertechniek aan het juiste adres. Wij leveren namelijk een breed gamma, bestaande uit zowel conventionele als CNC-draaibanken. Naast de horizontale draaibanken kunt u bij ons ook terecht voor hoogwaardige verticale en carrousel draaibanken. Bendertechniek laat ieder verspanend bedrijf letterlijk beter draaien. U kunt altijd terecht bij onze serviceafdeling voor installatie, onderhoud, het verhelpen van storingen en de levering van losse onderdelen voor uw draaimachine.

Inventariseren, adviseren en dan pas investeren

Met meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van maatwerkoplossingen voor verspanende bedrijven, kijken wij graag met onze klanten mee naar de specifieke toepassingen waarvoor u een nieuwe draaimachine aan wilt schaffen. Denk bijvoorbeeld aan de complexiteit in geometrie van de producten, samenstelling van het te bewerken materiaal (hardheid) en de gemiddelde seriegrootte, waarvoor u de machine het meest gaat gebruiken. Op basis van deze gegevens leveren wij een betrouwbare en stabiele draaibank die zichzelf snel terugverdient.

Neem voor meer informatie, deskundig advies of een passende offerte contact met ons op.Kom in contact met onze specialisten

Richard Leise

Vertegenwoordiger

West en Midden Nederland

r.leise@bendertechniek.nl 0625082885

Jos Diepman

Vertegenwoordiger

Noord en Oost Nederland

j.diepman@bendertechniek.nl 0651393423

Ron Tosseram

Vertegenwoordiger

Zuid Nederland

r.tosseram@bendertechniek.nl 0611328009
Storing melden