Draaimachines

De beste conventionele en CNC draaimachines

Zoekt u voor het verspanen van metaal en/of kunststof de meest geschikte draaimachine, dan bent u bij Bendertechniek aan het juiste adres. Wij leveren namelijk een breed gamma, bestaande uit zowel conventionele als CNC-draaibanken.


Naar welke draaimachine bent u op zoek?

Inventariseren, adviseren en dan pas investeren

Naast de horizontale draaibanken kunt u bij ons ook terecht voor hoogwaardige verticale en carrousel draaibanken als ook voor multitaskingmachines. Bendertechniek laat ieder verspanend bedrijf letterlijk beter draaien. De aard en omvang van uw bedrijf, de complexiteit (geometrie) van de producten die u maakt, hardheid van het materiaal, de gemiddelde seriegrootte en in hoeverre u gebruik maakt of wilt gaan maken van geautomatiseerde productie, bepalen uiteindelijk welke draaimachine voor uw bedrijf het meest geschikt is. Bendertechniek helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Service & Installatie van draaimachines voor metaal en kunststof

Nadat wij samen met u de meest geschikte draaimachine hebben gevonden, kunt u ook op onze expertise rekenen bij het vakkundig installeren, in gebruikstellen en testen van uw nieuwe draaibank. Bij oplevering krijgen uw medewerkers die met de nieuwe CNC draaimachine gaan werken van onze technici uitleg over de bediening en het noodzakelijk periodiek onderhoud dat nodig is voor het optimaal presteren en een lange levensduur van uw nieuwste aanwinst.

Levering van losse onderdelen voor CNC draaimachines

Voor alle merken en modellen draaibanken uit ons assortiment leveren wij ook losse onderdelen. Tevens werken wij samen met bekende leveranciers van productbeladings- en ontladingssystemen. Denk daarbij ook aan de volledige integratie van uw draaimachine in een product- en pallethandling systeem. Samen met onze partners kunnen wij dus kijken hoe u de eerste stappen of vervolgstappen kunt zetten in het geautomatiseerd produceren met CNC draaimachines.

Toebehoren voor draaimachines

Niet alleen automatisering leidt tot een effectievere productie. Daarom geven wij u ook graag advies over toebehoren waarmee u nog sneller, beter en effectiever kunt produceren en waarmee u dus nog meer rendement haalt uit uw nieuwe draaimachine. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koelwaterinstallatie voor een hogere verspaningskwaliteit en spansystemen voor een flexibele productie of betere producthandling. Maatwerk leveren is te allen tijde ons uitgangspunt en daarom is het belangrijk om de volledige configuratie van een nieuwe draaibank 100% aan te laten sluiten op uw wensen en eisen. De ervaring en expertise van Bendertechniek is een plusfactor bij het maken van weloverwogen en toekomstgerichte keuzes. Met ons complete servicepakket zorgen wij ervoor dat uw investering in een nieuwe CNC draaimachine vanzelf een duurzame investering wordt, die zichzelf snel terugverdient.Kom in contact met onze specialisten

Frits Mengers

Vertegenwoordiger

Midden en West Nederland

f.mengers@bendertechniek.nl 0625082885

Jos Diepman

Vertegenwoordiger

Noord en Oost Nederland

j.diepman@bendertechniek.nl 0651393423

Ron Tosseram

Vertegenwoordiger

Zuid Nederland

r.tosseram@bendertechniek.nl 0611328009
Storing melden