Freesmachines

CNC freesmachine voor elke toepassing

Bendertechniek levert CNC freesmachines voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. U kunt bij ons terecht voor een horizontale- of verticale freesmachine met CNC-besturing. Ook een multitasking freesmachine en portaalfreesmachine zitten in ons uitgebreide leveringsprogramma.


Naar welke freesmachine bent u op zoek?

Advisering en begeleiding bij aanschaf CNC freesmachine

We leveren, installeren en onderhouden freesmachines van gerenommeerde merken. Onze meerwaarde zit vooral in de advisering en begeleiding van verspanende bedrijven die voor specifieke toepassingen op zoek zijn naar de meest geschikte freesmachine met CNC-besturing. Of u nu een CNC freesmachine metaal zoekt voor het bewerken van staal, RVS en aluminium, of een freesmachine voor het bewerken van kunststoffen zoals PVC, acrylaat en polyethyleen, dankzij de veelzijdigheid van onze CNC freesmachines kunnen deze materialen nauwkeurig en efficiënt bewerkt worden, wat resulteert in hoogwaardige eindproducten. Wij denken graag met u mee om voor iedere bewerking een oplossing te vinden, zodat u een freesmachine aanschaft die nauw aansluit bij uw wensen.

Service & Installatie van CNC freesmachines voor metaal en kunststof

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw freesmachine voor het verspanen van metaal of kunststof, is een vakkundige installatie essentieel. Naast het plaatsen en aansluiten van de machine helpen onze ervaren technici u ook bij het in gebruik nemen en testen van de CNC freesmachine metaal. Tevens wordt er aan degenen die met de nieuwe metaal freesmachine gaan werken uitleg gegeven over de bediening en de aandachtspunten voor routineus en terugkerend onderhoud dat uw mensen eenvoudig zelf kunnen doen en wat noodzakelijk is voor het goed functioneren en een lange levensduur van de CNC freesmachine.

Levering van losse onderdelen voor CNC freesmachines

Naast complete machines leveren wij ook losse onderdelen voor een CNC freesmachine metaal- of kunststofbewerking. Daarnaast werken wij samen met bekende leveranciers van productbeladings- en ontladingssystemen. Ook de volledige integratie van draai- of freesmachines in een product- of pallethandling systeem behoren tot onze expertise. De vakkennis en ervaring van Bendertechniek is dus zeker ook voor uw eigen technische dienst een groot voordeel om op terug te kunnen vallen. Met ons complete servicepakket zorgen wij ervoor dat uw investering in een nieuwe CNC freesmachine vanzelf een duurzame investering wordt, die zichzelf snel terugverdient.

Neem voor meer informatie, advies of een passende offerte voor een freesmachine contact met ons op.

 

 Kom in contact met onze specialisten

Frits Mengers

Vertegenwoordiger

Midden en West Nederland

f.mengers@bendertechniek.nl 0625082885

Jos Diepman

Vertegenwoordiger

Noord en Oost Nederland

j.diepman@bendertechniek.nl 0651393423

Ron Tosseram

Vertegenwoordiger

Zuid Nederland

r.tosseram@bendertechniek.nl 0611328009
Storing melden