Freesmachines

CNC freesmachines voor elke toepassing

Bendertechniek levert CNC freesmachines voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. U kunt bij ons terecht voor een horizontale– of verticale freesmachine met CNC-besturing. Ook multitasking freesmachines en portaalfreesmachines zitten in ons uitgebreide leveringsprogramma.


Naar welke freesmachine bent u op zoek?

Advisering en begeleiding bij aanschaf CNC freesmachines

We leveren, installeren en onderhouden de freesmachines van gerenommeerde merken. Daarnaast zit onze meerwaarde met name in advisering en begeleiding van verspanende bedrijven die voor specifieke toepassingen op zoek zijn naar de meest geschikte freesmachine.

Service & Installatie van freesmachines voor metaal en kunststof

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw freesmachines voor het verspanen van metaal of kunststof, is een vakkundige installatie essentieel. Naast het plaatsen en aansluiten van de machine helpen onze ervaren technici u ook bij het in gebruikstellen en testen. Tevens wordt er aan degenen die met de nieuwe freesmachine gaan werken uitleg gegeven over de bediening en de aandachtspunten voor routineus en terugkerend onderhoud dat uw mensen eenvoudig zelf kunnen doen en wat noodzakelijk is voor het goed functioneren en een lange levensduur van de machine.

Levering van losse onderdelen voor CNC freesmachines

Naast complete machines leveren wij ook losse onderdelen voor CNC freesmachines. Daarnaast werken wij samen met bekende leveranciers van productbeladings- en ontladingssystemen. Ook de volledige integratie van draai- of freesmachines in een product- of pallethandling systeem behoren tot onze expertise. De vakkennis en ervaring van Bendertechniek is dus zeker ook voor uw eigen technische dienst een groot voordeel om op terug te kunnen vallen. Met ons complete servicepakket zorgen wij ervoor dat uw investering in een nieuwe CNC freesmachine vanzelf een duurzame investering wordt, die zichzelf snel terugverdient.

Neem voor meer informatie, advies of een passende offerte contact met ons op.

 

 Kom in contact met onze specialisten

Richard Leise

Vertegenwoordiger

West en Midden Nederland

r.leise@bendertechniek.nl 0625082885

Jos Diepman

Vertegenwoordiger

Noord en Oost Nederland

j.diepman@bendertechniek.nl 0651393423

Ron Tosseram

Vertegenwoordiger

Zuid Nederland

r.tosseram@bendertechniek.nl 0611328009
Storing melden