Multitasking machines

Flexibel en efficiënt produceren met Multitasking machines

Voor het maken van complexe en bewerkelijke producten in grotere series, is een multitasking machine de ideale oplossing. Met zo’n geavanceerde en veelzijdige machine kunt u in één opspanning zowel draaien als frezen. Dat scheelt enorm veel tijd en qua nauwkeurigheid en gebruikszekerheid levert u met een multitasking machine ten opzichte van een losse draai- of freesmachine niets in.

Multitasking machine heeft diverse voordelen

Waar gaat u een nieuwe machine het meest voor gebruiken? Ook bij de overweging om te investeren in een multitasking machine staat deze vraag centraal. Bij productie op afzonderlijke draai- en freesmachines gaat veel tijd verloren aan het steeds weer opnieuw opspannen en instellen van de machines. Tijd is geld en vaak gaat het ook nog ten koste van de kwaliteit van het product. Hoe meer handelingen er gedaan moeten worden des te groter is de kans dat er iets misgaat. Bij een multitasking machine is het een kwestie van één keer opspannen en programmeren en het draaien en frezen kan op één machine worden uitgevoerd. Het spreekt voor zich dat zo’n veelzijdige machine zichzelf snel terugverdient.

Zoeken naar de beste oplossing

Om uw multitasking machines optimaal te laten renderen is het toepassen van automatisering een interessante optie. Bendertechniek kijkt met haar leveranciers en op basis van uw situatie graag naar een passende automatiseringsoplossing. Sommige merken en modellen zijn leverbaar met een standaard automatiseringssysteem en anders kijken wij wat er betreft interface eventueel moet worden aangepast om de productie op uw multitasking machine geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd te kunnen laten verlopen. Het aantal spindeluren kan hierdoor nog verder worden verhoogd.

Bendertechniek, úw partner in multitasking!

Zoals gezegd verbetert u de productkwaliteit en -nauwkeurigheid met een multitasking machine ten opzichte van een losse draaimachine of freesmachine. Om de feilloze werking te borgen en het optimale rendement uit uw machine te halen is regelmatig en deskundig onderhoud essentieel. Ook op dat vlak zit u bij Bendertechniek goed. Onze ervaren servicemonteurs helpen u graag bij het zorgvuldig installeren, in gebruikstellen en testen van uw nieuwe multitasking machine. Tevens verzorgen wij instructie voor de bediening en het regulier onderhoud voor uw operators en de technische dienst van uw bedrijf. Tevens kunt u met technische vragen, bij storingen of voor machineonderdelen altijd op de serviceafdeling van Bendertechniek vertrouwen.Kom in contact met onze specialisten

Frits Mengers

Vertegenwoordiger

Midden en West Nederland

f.mengers@bendertechniek.nl 0625082885

Jos Diepman

Vertegenwoordiger

Noord en Oost Nederland

j.diepman@bendertechniek.nl 0651393423

Ron Tosseram

Vertegenwoordiger

Zuid Nederland

r.tosseram@bendertechniek.nl 0611328009
Storing melden