Slijpmachines

Naar welke slijpmachine bent u op zoek?

Geslepen professionals kiezen voor Bendertechniek

Al decennialang leveren en onderhouden wij vlakslijpmachines en rondslijpmachines van bekende merken, zoals GER (Spanje) en Joen Lih (Taiwan). Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de juiste machine leveren en ook onderhouden. Daarnaast leveren wij de benodigde toebehoren, wanneer u dit wenst.

NC en CNC vlakslijpmachines

Bendertechniek levert voor de verspanende industrie zowel NC als CNC vlakslijpmachines. Voor veel bedrijven zijn de NC vlakslijpmachines uit de Saddle serie van Joen Lih zeer geschikt. Het uitgebreide programma biedt een grote variëteit van afmetingen en hoge (oppervlakte-)nauwkeurigheid. Voor het meer geavanceerde en zwaardere werk bieden de diverse CNC vlakslijpmachines van GER uitkomst. Zo combineert de unieke verticale slijpmachine uit de RTV CNC-serie van dit Spaanse topmerk een grote slijpcapaciteit met een uiterste nauwkeurigheid voor moeilijk te bewerken delen.

GER C&CM CNC Serie rondslijpmachines

Naast professionele vlakslijpmachines heeft het Spaanse merk GER met de C&CM CNC serie ook op het vlak van rondslijpmachines een paar sterke troeven in handen. Het C-model is geschikt voor het slijpen van  componenten met een lengte tot 1000 mm, een diameter van 275 mm en een gewicht tot 100 kg. Mocht dat voor u niet toereikend zijn, dan is de overstap naar het CP-model uit deze serie snel gemaakt. Daarmee bewerkt u probleemloos componenten met een lengte tot 4.000 mm, een diameter van 800 mm en een gewicht tot 4.000 kg. Ook voor hoge productie cilindrisch slijpen bieden wij met de GER CXS rondslijpmachine een passende oplossing. Dit model is in drie verschillende formaten leverbaar.

Advies en begeleiding bij aanschaf van slijpmachines

De meerwaarde van Bendertechniek zit hem, naast het leveren van professionele slijpmachines van gerenommeerde merken, vooral in advies en begeleiding, Op basis van onze jarenlange ervaring brengen wij uw specifieke behoefte en persoonlijke wensen goed in kaart en op basis daarvan maken wij een concreet voorstel. Zo weet u zeker dat u het optimale rendement haalt uit uw investering.

Complete service voor vlakslijpmachines en rondslijpmachines

Bij opdracht verzorgen wij uiteraard de levering en installatie van uw nieuwe vlakslijpmachine of rondslijpmachine. Daarbij geven wij aan degenen die met de machine gaan werken uitleg over de bediening en de periodieke onderhoudswerkzaamheden die eenvoudig zelf uit te voeren zijn. Voor alle overige onderhoud en reparties kunt u uiteraard altijd op het serviceteam van

Bendertechniek vertrouwen. Dat geldt overigens ook voor de aanschaf van losse onderdelen of toebehoren voor uw slijpmachines. Neem voor meer informatie, advies of een passende offerte contact met ons op.Kom in contact met onze specialisten

Frits Mengers

Vertegenwoordiger

Midden en West Nederland

f.mengers@bendertechniek.nl 0625082885

Jos Diepman

Vertegenwoordiger

Noord en Oost Nederland

j.diepman@bendertechniek.nl 0651393423

Ron Tosseram

Vertegenwoordiger

Zuid Nederland

r.tosseram@bendertechniek.nl 0611328009
Storing melden