Kotterbanken

Onze kotterbanken maken uw machinepark compleet

Naast draaienfrezen en slijpen is kotteren één van de belangrijkste bewerkingen binnen de verspanende metaal- en kunststofverwerkende industrie. Bij kotteren draait het vooral om een stabiele, nauwkeurige en betrouwbare machine. Als dealer van het topmerk Juaristi levert Bendertechniek CNC kotterbanken die aan de hoogste eisen van professionele verspaningsbedrijven voldoen.

Juaristi kotterbanken: Een stabiele factor!

Bij kotteren gaat het vooral om een nauwkeurige maatvoering, veelzijdigheid en efficiëntie bij het verspanen van het te bewerken werkstuk en eventueel bij het wisselen van freeskoppen. De TL-S Serie, TX-serie, MX-RAM Serie en MP-RAM Serie van Juaristi voldoen aan al deze eisen en de toegepaste functionaliteiten worden door innovaties steeds opnieuw weer geoptimaliseerd en uitgebreid. Binnen een modern CNC machinepark mogen deze hoogwaardige kotterbanken niet ontbreken.

Multifunctioneel, flexibel en gebruiksvriendelijk

Naast een grote diversiteit in de formaten is ook de geavanceerde software een ijzersterke troef van de CNC kotterbanken van het merk Juaristi. Het draagt bij aan de efficiëntie, precisie en het bedieningsgemak. Tevens maakt de software het mogelijk om op een Juaristi kotterbank eenvoudig te switchen naar freesbewerkingen. Dit geeft kotteren met de kotterbanken van Juaristi een extra dimensie. Deze multifunctionaliteit en flexibiliteit zorgen er tevens voor dat ook deze machines van Bendertechniek een gunstige terugverdientijd hebben.

 

Complete service voor CNC kotterbanken

Naast advies en begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe CNC kotterbank, kunt u bij Bendertechniek ook terecht voor aanschaf van losse onderdelen en gereedschappen. Dat geldt uiteraard ook voor service, reparatie en onderhoud. Neem voor meer informatie of een passende offerte contact met ons op.Kom in contact met onze specialisten

Frits Mengers

Vertegenwoordiger

Midden en West Nederland

f.mengers@bendertechniek.nl 0625082885

Jos Diepman

Vertegenwoordiger

Noord en Oost Nederland

j.diepman@bendertechniek.nl 0651393423

Ron Tosseram

Vertegenwoordiger

Zuid Nederland

r.tosseram@bendertechniek.nl 0611328009
Storing melden