Brother introduceert BV7 Stocker

Automatisering is niet meer weg te denken in de moderne metaalbewerking, zeker nu dat ervaren vakmensen overal gewild zijn. Om deze leegte op te kunnen vangen, moeten toeleveranciers meer en meer slimmer gaan werken en gaan profiteren van de “lights out” productie uren; overdag de moeilijke producten en de enkelstuks, en in de avond en nacht de grote aantallen.


Stack ‘m up!

Brother is de uitvinder van het produceren op een zeer kleine footprint, en een automatiseringscel van dit merk moest aan de zelfde criteria voldoen, en daarom is een tijdje geleden de BV7 Stocker geïntroduceerd. Deze slimme Stocker heeft een capaciteit van 10 pallets die eenvoudig ingedeeld kunnen worden, en dankzij het tray systeem, ook snel omgebouwd kan worden.

Een automatische deur ontbreekt bij deze installatie, de BV7 robot opent en sluit de deur zelf.

Terug naar overzicht
Storing melden