Den Ouden is content met de service van Bendertechniek

De samenwerking tussen Den Ouden Technische Dienstverlening uit Harderwijk en Bendertechniek was er al toen de huidige directeur-eigenaar Cees Gorter zo’n 25 jaar geleden bij het familiebedrijf kwam werken. “Je kunt dus wel stellen dat wij al heel lang samen optrekken. Wij zijn dan ook heel tevreden over de kwaliteit en service die zij leveren”, stelt Cees.

Veel meer dan machineleverancier

Den Ouden is gespecialiseerd in machinale metaalbewerking. Doorgaans gaat het volgens Cees om de productie van kleinere series voor opdrachtgevers uit tal van sectoren. “Het maken van complexe producten in kleinere oplages is echt onze specialiteit. Daarvoor hebben wij natuurlijk geavanceerde machines nodig waar wij altijd op kunnen vertrouwen. Vrijwel ons volledig machinepark is door Bendertechniek
geleverd. Eén van de uitzonderingen is de Hwacheon Hi-TECH 850 die ik recent ergens tweedehands gekocht heb. Maar ook in dit geval kon ik voor de installatie en ingebruikstelling op de expertise van Bendertechniek rekenen. Zij zijn dealer van Hwacheon, dat is natuurlijk ook voor het stuk service en onderhoud heel handig. ”

Service waar je altijd op kunt rekenen

Cees waardeert de samenwerking met Bendertechniek met name vanwege de aftersales die volgens hem bij Bendertechniek dik in orde is. “Zij leveren natuurlijk hele goeie nieuwe en gebruikte CNC-machines, maar het is vooral alles daaromheen waarmee zij het verschil maken. Wij kunnen bijvoorbeeld heel goed met hen sparren over specifieke oplossingen die wij zoeken voor onze productie. Bij storingen doen wij nooit tevergeefs een beroep op hun servicedienst. Kan er toevallig niet meteen een monteur langskomen, dan krijgen we toch zeker telefonisch of digitaal de technische ondersteuning om het probleem zelf op te lossen. Ook de levering van losse machineonderdelen is natuurlijk een groot pluspunt. Wij gaan eigenlijk met de mensen van Bendertechniek om alsof het onze collega’s zijn. Zij kennen ons bedrijf na al die jaren door en door. Wij weten precies wat wij aan elkaar hebben en kunnen altijd op elkaar rekenen. Dat is voor een productiebedrijf dat sterk afhankelijk is van een betrouwbaar machinepark natuurlijk essentieel.”

Terug naar overzicht
Storing melden