De nieuwe H serie van Brother

Brother maakt haar bewerkingscentrums steeds veelzijdiger. De laatste decennia is de focus verschoven van boren en tappen naar volwaardig frezen. In het verlengde daarvan heeft Brother het modellen programma verder uitgebreid met een horizontale uitvoering.

Het nieuwe H550Xd1 horizontale bewerkingscentrum met een BT30 spindel biedt een hoge productiviteit en uitstekende milieuprestaties.

Zeer productief horizontaal bewerkingscentrum maakt bewerken van grote/lange werkstukken mogelijk
Zeer productief horizontaal bewerkingscentrum met een BT30 spindel en is uitgerust met een ruim malgedeelte, magazijn met 30 gereedschappen en snelle B-as tafel. Hierdoor kunnen grote of lange werkstukken worden bewerkt, wat niet mogelijk was op conventionele BT30 machines.

Onvermoeibaar streven naar hoge productiviteit door sneller en geoptimaliseerde werking door geïntegreerde ontwikkeling van machines/besturingen
Een overweldigende hoge productiviteit is bereikt door gebruik te maken van de voordelen van geïntegreerde ontwikkeling van machine/besturing, zoals snelle versnelling/vertraging van de spindel, snellere en geoptimaliseerde gereedschapswissel en een functie voor het schatten van de traagheid.

Hoge bewerkingscapaciteit bereikt door zeer efficiënte spindelmotor en optimaal machineontwerp
De machine is uitgerust met een zeer efficiënte krachtige spindelmotor, waaronder een nieuw ontwikkelde standaard spindelmotor van 12.000 min-1, en een nieuw ontwikkelde zeer stijve spindel. Dankzij CAE-analysetechnologieën die bij de ontwikkeling van de SPEEDIO-serie zijn ontwikkeld, heeft de machine zowel een hoge snelheid als een hoge stijfheid. De machine vertoont hoge bewerkingscapaciteiten aangezien zij een 7MPa hogedruk koelsysteem ondersteunt en is uitgerust met een B-as tafel met een hoge klemkracht.

Terug naar overzicht
Storing melden