Vernieuwde website Muratec

Muratec, een toonaangevende Japanse fabrikant van hoogwaardige productie CNC-draaibanken, kondigt met trots hun vernieuwde website aan. Met een fris ontwerp en verbeterde functionaliteiten biedt de website van Muratec gebruikers gemakkelijk toegang tot de geavanceerde producten en oplossingen van Muratec.

Murata Machinery, Ltd.

Muratec is onderdeel van de huidige Murata Machinery, Ltd. En heeft een grote naam in productiecellen met geautomatiseerde aan- en afvoer. Met een sterke focus op precisie, betrouwbaarheid en productiviteit, biedt Muratec geavanceerde oplossingen voor de metaalbewerkingsindustrie. Hun machines worden wereldwijd erkend om hun kwaliteit en prestaties, waardoor klanten hun productieprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Vernieuwde website

De vernieuwde website van Muratec is ontworpen met het oog op design. Bezoekers kunnen eenvoudig door de verschillende oplossingen navigeren en daarbij de toepassingen ontdekken. Verder wordt de werking van de machine getoond in een filmpje. Bovendien biedt de website een virtuele showroom waarbij het assortiment te bekijken is. En uiteraard een lijst met dealers waar de Muratec machines te verkrijgen zijn.

Dealer in Nederland en België

Bendertechniek is dealer van de Muratec CNC-draaibanken in Nederland en België. Als gespecialiseerde leverancier van metaalbewerkingsmachines bieden we hiermee een breed scala aan geavanceerde oplossingen en ondersteuning voor klanten in verschillende industrieën. Ons deskundig team staat voor u klaar om u verder wegwijs te maken in het gamma van Muratec.

Terug naar overzicht
Storing melden