Nieuwe dimensie in metaalbewerking: Ibarmia T Generatie bij Bendertechniek!

Bendertechniek introduceert met trots de nieuwste aanwinst: de tweede generatie T-serie machine van Ibarmia. Deze geavanceerde machine tilt precisiebewerking naar een hoger niveau. Maak kennis met de indrukwekkende mogelijkheden van deze innovatieve machine.

De Ibarmia T-generatie bij Bendertechniek betekent een nieuwe stap in de wereld van metaalbewerking. Met onder andere het verhoogde machinevolume en de hoogdynamische draaitafels met directe aandrijftechnologie is nauwkeurigheid en efficiëntie gegarandeerd. De draaitafel voor frezen en draaien met meerdere bewerkingen biedt een ongekende veelzijdigheid in uw productieproces. De directe aandrijftechnologie van de Ibarmia T-generatie zorgt voor een soepele werking en nauwkeurige resultaten, waardoor u de concurrentie een stap voor bent.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de tweede generatie T-serie? Bekijk dan snel de video en laat de beelden voor zich spreken. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden en dat gaat in dit geval zeker op!

Terug naar overzicht
Storing melden