Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

EMO Hannover 2019 - Bendertechniek en leveranciers

Afbeelding
EMO Hannover 2019
Body

Van 16 t/m 21 september zal de 2019-editie van de EMO weer plaatsvinden in Hannover. Tijdens deze beurs is Bendertechniek iedere dag vertegenwoordigd en bij de verschillende leveranciers aanwezig. Een ideaal moment voor u om op de hoogte te worden gesteld van de nieuwste ontwikkelingen en de machines van onze fabrikanten van dichtbij te beschouwen. Hierbij willen we u van harte uitnodigen om de EMO te bezoeken. Hieronder vindt u de praktische informatie.

Fabrikanten

De volgende van onze machineleveranciers zal aanwezig zijn tijdens de beurs. In iedere afbeelding kunt u zien waar zij zich bevinden in de beursgebouwen.

GMTK.jpgIbarmia.jpg

Juaristi.jpg   Lagun.jpg

Zayer.jpgAverex.jpg

Brother.jpgHankook.jpg

Hwacheon.jpgKao Ming.jpg

Matsuura.jpgMuratec.jpg

YCM.jpg

Afspraak maken

Wilt u rondgeleid worden door één van onze mensen? Maak dan een afspraak met de vertegenwoordiger uit uw regio, zodat jullie elkaar niet mislopen. Zie onze contactpagina om te zien wie uw contactpersoon is, of stuur een e-mail naar info@bendertechniek.nl.

Praktische informatie

Datum:                 16 t/m 21 september
Openingstijden:    Ma - Vr        09:00 – 18:00 uur
                             Zaterdag    09:00 – 16:00 uur

Toegang

Voor gratis toegang tot de EMO kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordiger in uw regio. Eventueel kunt u ook een toegangscode opvragen bij onze verkoopafdeling (info@bendertechniek.nl of 0318-550 200 optie 2). Let op: OP is OP.

Vervoer

Met de auto:
Vanuit het noorden, oosten of westen
Als u vanuit de richting van Hannover (A 7), Berlijn of Dortmund (A 2) komt, volgt u de dynamische elektronische wegwijzers naar ‘Hannover/Messe’.
Vanuit het zuiden
Als u vanuit de richting van Kassel (A 7) komt, vindt u via afrit 60 ‘Dreieck Hannover-Süd’ op de A 37 (B 3 ‘Messe-Schnellweg’) de wegwijzers naar ‘Hannover/Messe’.

Met het openbaar vervoer:
Vanuit het stadscentrum
 Vanaf het centraal station (‘Hannover Hauptbahnhof’) bereikt u met metrolijn 8 of 18 (‘Messe/Nord’) in 17 minuten het beursterrein (ingangen ‘NORD 1’ en ‘NORD 2’). Met de S-Bahn S4 (‘station Hannover Messe/ Laatzen’) bent u er in 7 minuten (ingang ‘WEST 1’). De S-Bahnlijnen 6 en 16 rijden via de halte ‘Kröpcke’ naar het beursterrein (halte ‘Messe/Ost’). Zo komt u bij ingang ‘OST 3’.
Vanaf de luchthaven
Vanaf het S-Bahnstation met lijn S5 (tussen terminal B en C) naar ‘Hannover Hauptbahnhof’ (centraal station). Vandaar met U-Bahnlijn 8 of 18 naar het beursterrein (ingangen ‘NORD 1’ en ‘NORD 2’). Of vanaf de luchthaven met de shuttlebus rechtstreeks en gemakkelijk naar de beurs.