Onderhoud & installatie

Bendertechniek levert de beste service en onderhoudt aan uw machines.

Naast het leveren van machines, levert Bendertechniek ook onderhoud en installatie van de machines. Omdat uw machinepark optimaal moet functioneren is service belangrijk. Dit om ongepland stilvallen of storingen van een machine te voorkomen en  te verhelpen.

Vakkundig personeel
Advies op maat
Persoonlijk contact

Installatie

Bendertechniek staat bij het hele proces voor u klaar. Na het aanschaffen van de machine ondersteunt ons vakkundige team u bij de installatie en het onderhoud hiervan.

De machines zijn continu in ontwikkeling. Het Bendertechniek team blijft door middel van trainingen up-to-date en staat op deze manier niet voor verrassingen.

 

Onderhoud

Omdat het voor u als klant cruciaal is dat uw machines continu in productie blijven, is onderhoud belangrijk. U kunt contact opnemen via service@bendertechniek.nl voor het inplannen van een onderhoudsbeurt. Het is van belang dat u eventuele gebreken aan uw machine vooraf meldt zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Vrijblijvend advies.

Laat ons zo goed mogelijk weten waar u het product gaat gebruiken en wat de aanvullende gewenste specificaties zijn. Verplichte velden worden aangegeven met een *.

1Toepassing
2Speciale wensen
3Contactgegevens
Uw advies aanvraag is verzonden!

Hartelijk dank voor uw advies aanvraag. We doen ons best u binnen twee werkdagen te contacteren.

Training & opleiding

Bendertechniek beschikt over een afdeling technologie, die onze klanten opleiding geeft voor programmeren en bewerken op verspaningsmachines. Niet alleen op nieuwe machines, maar naar wens kunnen zij ook een training geven op machines uit bestaande machinepark. De kennis en ervaring van deze mensen wordt gebruikt om ook onze eigen mensen te trainen.

Vakkundig team

Het kennisniveau van onze mensen is belangrijk. Door de steeds veranderende machines is het noodzakelijk dat ons team steeds van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte is. Jaarlijks volgen onze specialisten diverse trainingen om up-to-date te blijven. Bijvoorbeeld trainingen bij Fanuc, Heidenhain en Siemens. Maar ook bij onze fabrikanten om machinespecifieke reparaties uit te kunnen voeren. Jonge mensen worden opgeleid door de mensen die al jaren bij ons werkzaam zijn.

Slagvaardige middelen

Gereedschappen zijn van groot belang. Bendertechniek investeert ieder jaar in de middelen voor onze servicedienst. Op het gebied van veiligheid, meetapparatuur, transport en hijsmiddelen, etc. Belangrijk onderdeel van onze middelen is tegenwoordig ook de software. Al onze buitendienst-medewerkers beschikken daarom over een smartphone, tablet en laptop om daarmee alle informatie tot hun beschikking te hebben.

Wij zijn uw partner

Waarmee kunnen wij u helpen?