Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Colchester Teach-In draaibanken

Body

Colchester draaibanken zijn al bijna een eeuw een begrip. Bij Bendertechniek komen soms nog aanvragen voor Colchester machines van voor de jaren vijftig. Tientallen jaren geleden is Colchester samengegaan met Harrison en daarmee kon er een Teach-In bestuurde draaibank worden geleverd.

Colchester fabriek

Colchester en Harrison zijn gevestigde namen als producent van uitstekende draaibanken. Sinds de oprichting in 1897 zijn al meer dan één miljoen draaibanken wereldwijd verkocht. Deze draaibanken zijn beroemd om hun hoge kwaliteit, ergonomisch design en gebruikersvriendelijke bediening. Sinds 2006 zijn beide fabrikanten samengevoegd in de 600UK Group

Colchester Teach-In machines

De Colchester Teach-In draaibanken zijn gebaseerd op de bewezen conventionele draaibanken van Colchester. Door de machines uit te rusten met servo aandrijvingen en een Teach-In besturing van Fanuc, is de machine veel completer in gebruik. De machine is nog steeds inzetbaar als conventionele machine voor bijvoorbeeld enkelstuksproductie. Vanwege de besturing echter ook voor seriewerk.

Voor meer informatie over Colchester draaibanken klikt u hier

Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op!

Neem contact op